15.6.2015

KaPa-HaPo 15.6.2015

Piirin pelit jatkuivat kesäkuun puolivälissä, kun vieraaksi Kankaanpäähän saapui Harjavallan Pallon D-13 junnujen joukkue. Alussa pelistä tuntui tulevan tasainen ja jännittävä, kun kumpikin joukkue sai toisen puolen hyökkäykset katkaistua. Ensimmäisen puoliajan ja koko pelin ratkaisuhetket koettiin, kun kotijoukkue pääsi läpiajoista maalintekoon kaksi kertaa peräkkäin muutaman minuutin sisällä. Toinen puoliaika olikin KaPan hallintaa ja loppulukemat 4-0 kuvasivat joukkueiden voimasuhteita, vaikka laukauksia kohti maalia ampuivat kummatkin joukkueet useampia. Valemntaja Kari Joensuun mielestä peli oli hyvä työvoitto ja ilahduttavaa oli, että Heka pääsi puolen vuoden saikun jälkeen taas kentälle ja Sepsu tekemään töitä uuteen pelipaikkaan. Joukkueeseen saadaan lisää syvyyttä ja  vaihtoehtoja erilaisiin tilanteisiin..