16.6.2016

Jyväskylä Cup 11.-12.6.2016

Jyväskylä Cup oli yksi alkukesän isoista turnauksista. Jyväskylän Pallokerhon järjestämään tapahtumaan oli ilmoittautunut kaikkiaan 130 joukkuetta ja yli kaksi tuhatta futaajaa. Meidän poikien C-14 -ikäluokassakin oli 16 joukkuetta, joten pelattavaa riitti kaksi päivää aamusta iltaan.

Valmentaja Kari Joensuulla oli pelkkää positiivista sanottavaa. Tuttuun tyyliin  ensimmäisen pelin ensimmäinen puoliaika oli vähän tahmeaa, mutta kun pojat saivat hengen päälle sillä mentiinkin loppuun asti. Yhden alkulohkon pelin kahden maalin tappioasema sytytti poikien taistelutahdon ja  sekin peli käännettiin voitoksi. Pojat pelasivat tosi hyvällä tasolla, eikä haitannut vaikka loukkaantumisten ja varoitusten vuoksi jouduttiin kokeilemaan uusia pelipaikkoja.

Alkulohkossa vastassa olivat Huima, GBK ja PeKa punnainen, joilta kaikilta saatiin pisteet kotiin. Sunnuntain sijoitusotteluissa vastus oli jo kovempi ja pelit vähämaalisempia. KeuPa joutui antamaan periksi 2-0 ja KuPS Junnuliiga taipui selvemmin 1-6. Siitä aukesi taas finaalipaikka ja vastassa oli HaPo. Jännittävän finaalin lopussa tuomarin paperissa oli tulos 0-3 ja päästiin taas poseeraamaan kultamitalit kaulassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti